Ga terug

Zandkoekjes

Voorbereidingstijd10 min
Bereidingstijd16 min
Rusttijd1 uur
Totale tijd1 uur 26 min

Ingrediƫnten

  • 125 Gram Roomboter
  • 1 stuks ei-dooier

Instructies

  • Klop de boter luchtig.
  • Meng de eidooier door de luchtige boter.
  • Meng het bakpakket door het ei boter mengsel. Pak het deeg in met huishoudfolie.
  • Laat 1 uur rusten in de koelkast.
  • Verwarmde oven voor op 180 graden.
  • Pak het deeg uit de koelkast en kneed het even door. Strooi wat bloem op je werkvlak en rol het deeg uit.
  • Steek de gewenste vormpjes uit.
  • Bak de koekjes ongeveer 16 minuten tot de randjes beginnen te kleuren. Laat de koekjes afkoelen.
  • De koekjes zijn zacht als ze uit de oven komen. Zodra ze afgekoeld zijn worden ze hard.